dijous, 7 d’agost del 2014

Renovant Maletes...




Aquest estiu he aprofitat per renovar una maleta. A casa hem dit ADÉU a les princeses (ja ens estem fent grans). En aquesta imatge podeu veure com era i com ha quedat.

Vam buscar una roba ben alegre que ens lligués amb el rosa, ja que només volíem modificar la part del dibuix. Fer el canvi va ser una mica elaborat. 
-Primer vaig unir la roba a una entretela per tal de donar-li cos. 

-A continuació vaig tallar la roba a la mida amb un cm per banda, per tal de poder-la plegar i que quedés més net.                                                                                -El pas següent va ser unir la roba a la maleta. Vaig utilitzar una cola forta però que permetés el moviment de  la tapa.                                                                          -L'últim pas, el més laboriós va ser cosir tota la vora amb unes puntades ben petites per uns foradets que hi havia de la costura original. Aquest pas em va costar una mica per la duresa del material.

El resultat és una maleta actualitzada per una noieta que se'm fa cada dia més gran! Per cert, aquí trobareu un enllaç on explica una manera semblant de costumitzar maletes. 
Bones vacances i bona renovació!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada