dissabte, 23 de setembre del 2017

Ronyonera!


Jo no sé vosaltres, però per mi és un d'aquells imprescindibles! Quan vas d'excursió amb una motxilla i portes allò necessari i imprescindible totalment a l'abast! O quan no vols portar bolso i redueixes el que portes al mínim!




La que tinc la faig servir per tot! Ja es va fent velleta, així que me n'he fet una altra molt menys discreta i amb una combinació de robes que m'encanten! He triat el texà per la resistència d'aquesta roba i l'he combinat amb una roba marmolejada taronja i una amb mandales petites. El patró és inventat, com la majoria de coses que faig, així que no sé pas, si en faig un altre si sortirà igual... Com veieu, la butxaqueta petita està tancada amb un velcro i la més grossa amb una tanca més clàssica cosida a mà(en desconec el nom!).  Cosida amb una cinta ampla lligada a la cintura i ajustable, dóna molta comoditat alhora de dur-la.

A la part exterior hi he fet una petita aplicació amb una mandala una mica més grossa. Amb aquest projecte dóno per finiquitada aquesta roba tan preciosa! I vosatres, sou més de bolso o de ronyonera?

1 comentari:

  1. T'ha quedat genial per dins i per fora. N'estic segura que la faras servir moltissim. Una abraçada

    ResponElimina